Als u wilt vissen, heeft u op grond van de Visserijwet 1963 een vergunning van de eigenaar van het water nodig. Wie zonder de vereiste visdocumenten aan het vissen is, moet rekening houden met een forse boete.

Op 1 juni 1995 heeft het college besloten dat er een visvergunning wordt verstrekt voor de visvijver aan de Krommedijk. De vergunning is een gezinsvergunning en daarom staan alle leden van het gezin op de vergunning, met dien verstande dat maximaal twee hengels gebruikt mogen worden. De vergunning is 1 jaar geldig en kost € 12,-. Vissen is toegestaan vanaf een uur voor zonsopkomst tot twee uur na zonsondergang.

Aanvragen visvergunning (DigiD)

Voor andere wateren in Nederweert hebt u een VISpas nodig. Als u lid bent van een hengelvereniging, kunt u de vispas daar kopen. Als u geen lid van een hengelsportvereniging bent of wilt worden en als u wilt vissen met één hengel en beperkte aassoorten in onder andere de grote rivieren, dan is een Kleine VISpas voldoende. Bij de Kleine VISpas hoort de ‘Kleine Lijst van Viswateren’, waarin staat in welke wateren u met de Kleine VISpas mag vissen.
Bestel de VISpas online!

Wat zijn de kosten?

Visvergunning vijver Krommedijk € 12,00.
 

Wat moet ik doen?

U kunt de visvergunning aanvragen met een afspraak of u kunt online het formulier versturen.

Wat moet ik meenemen?

Een geldig identiteitsbewijs.

Bent u tevreden over deze pagina?