De gemeente Nederweert beschikt over ruim 250 hectare aan bedrijventerrein, verspreid over 5 verschillende locaties in Nederweert (4) en Ospel (1).

Op dit moment heeft de gemeente Nederweert geen kavels meer beschikbaar voor nieuwe bedrijfsvestigingen.

Nederweert

Pannenweg-West

Het meest recent ontwikkelde bedrijventerrein is Pannenweg-West. Het betreft een hoogwaardig, duurzaam en groen bedrijvenpark van bijna 47 hectare groot. Met de ontsluiting pal aan de A2 (Maastricht-Eindhoven) en de Randweg N275 (richting Helmond en Venlo) is het bedrijvenpark uitstekend bereikbaar over de weg. Er is een mix van kleine en grotere bedrijven gevestigd op het bedrijvenpark dat is voorzien van slagbomen en camerabeveiliging en professioneel is georganiseerd middels een coöperatieve parkmanagementvereniging.

Pannenweg-Oost

Samen met het nieuwere Pannenweg-West, is Pannenweg-Oost (ook wel Pannenweg I) een van de grotere bedrijventerreinen in Nederweert. Op het 21 hectare grote terrein, nabij de kanalenviersprong en de A2, zijn tal van kleine en grote bedrijven gevestigd, werkzaam in uiteenlopende sectoren. Pannenweg-Oost kenmerkt zich onder meer door de aanwezigheid van bedrijfswoningen.

Aan Veertien

Aan Veertien ligt ten noorden van de kern Nederweert, parallel aan de N266 en de Zuid-Willemsvaart. Op het 40 hectare grote bedrijventerrein is naast het gemengde mkb, ook de wat zwaardere industrie vertegenwoordigd.

Hulsenweg

De kernen Nederweert en Budschop zijn van elkaar gescheiden door de Zuid-Willemsvaart. In Budschop ligt, op de plek waar de randwegen N275 en N266 elkaar kruisen, het bedrijventerrein Hulsenweg. Het betreft een kleinschalig bedrijventerrein (8 hectare), geschikt voor het midden- en kleinbedrijf.

Ospel

Ketelaarsweg

Met 10 hectare aan oppervlak is het bedrijventerrein Ketelaarsweg in Ospel kleinschalig. Niettemin is er volop bedrijvigheid en zijn ook hier bedrijfswoningen aanwezig. Veel bedrijven op dit terrein zijn hier al sinds jaar en dag gevestigd.

Leisurekwadrant

Naast de 5 bedrijventerreinen kent Nederweert een clustering van bedrijvigheid op het gebied van horeca en leisure aan de Randweg-West, nabij de A2. In dit zogenoemde ‘leisurekwadrant’ zijn diverse eetgelegenheden gevestigd, evenals een casino en een bowlingcenter. Een state-of-the-art viersterrenhotel is momenteel in aanbouw en zal samen met de overige bedrijven op deze locatie bijdragen aan de begrippen ‘gastvrijheid en beleving’ die in Nederweert centraal staan.

Meer gedetailleerde informatie over de bedrijventerreinen in Nederweert kunt u vinden op www.rebislimburg.nl of neem contact op met onze bedrijfscontactfunctionaris.

Bent u tevreden over deze pagina?