V.l.n.r.: Mick Waulthers, Francien Verheijen-van Heugten en Sjef Geuns

De heer Mick Waulthers

Mijn naam is Mick Waulthers, geboren op 11 maart 1959 in Heerlen en sinds 1991 woonachtig in het mooie Nederweert(-Eind). In 1982 ben ik zelf (en nog heel gelukkig) getrouwd en vanaf 1987 trotse vader van drie kanjers van kinderen, elk met een eigen fijne partner en inmiddels ook de allermooiste kleinkinderen. Ik mag me dan toch met recht ervaringsdeskundige noemen.

Als je als stel zover bent dat je je huwelijk gaat plannen wil je, net als ik, van deze bijzondere gebeurtenis een van de mooiste dagen in je leven maken. Een dag met een lach en soms een traan, maar wel persoonlijk en met een knipoog. Het past in ieder geval bij mijn aanpak om er samen een bijzondere ceremonie van te maken. Daarna moet het bruidspaar zelf de rest doen, want wat bijzonder is moet ook bijzonder blijven. Trouwen is niet vrijblijvend.

Mevrouw Francien Verheijen-van Heugten

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Francien Verheijen-van Heugten. Sinds 1 mei 1997 mag ik mij BABS noemen van de gemeente Nederweert. Hiermee is een grote droom van mij werkelijkheid geworden.

Vanaf mijn jeugd inspireren mensen mij. Ik hou van mensen en wil graag zelf iets betekenen voor anderen. Wat is er nu nog mooier dan een betekenisvolle invulling te mogen geven aan een huwelijk?

Een bijzondere dag met veel verrassingen. Ik wil jullie graag verrassen met een toespraak waar je nog vaak aan herinnerd wordt. Op een leuke manier probeer ik jullie gevoel te ‘raken’, zodat je weet waar het echt over gaat. Mijn hobby’s zijn lezen, gedichten en goede spreuken schrijven en in me opnemen. Goede gesprekken voeren met mensen heeft mijn leven verrijkt.

De heer Sjef Geuns

Sinds 1959 ben ik in dienst van de gemeente Nederweert, laatstelijk als voorlichter/kabinetschef. Vanaf 1961 ben ik tevens ambtenaar van de burgerlijke stand. Bij beëindiging van mijn actieve loopbaan in 1994 bleef ik in functie als BABS.

In totaal voltrok ik bijna 4.000 huwelijken/partnerschapsregistraties. Het geeft me nog steeds veel voldoening om bruidsparen bij deze belangrijke stap in hun leven van dienst te zijn. Ik probeer dat op een serieuze, maar ook gezellige wijze vorm te geven. In een voorgesprek vang ik meestal wel enkele signalen op voor een persoonlijke toespraak.

Ik wil ook graag het dialect van onze Limburgse volkscultuur in ere houden. In het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof zorgt dit mede voor een speciale sfeer. Tenslotte kan ik de bruidsparen/partners enige garantie meegeven: reeds tientallen echtelieden die ik in de echt verbond, vierden inmiddels hun Gouden Bruiloft! Het is toch Buitengewoon.

Bent u tevreden over deze pagina?