Mariet Claessens en Charlot Koppen (kleine kernen)

Half augustus was Birgit Op de Laak een jaar burgemeester van Nederweert. Een mooi moment om stil te staan bij de gebeurtenissen van het afgelopen jaar en te spreken over plannen en verwachtingen voor de toekomst. Ze gaat in gesprek met Mariet Claessens (Dorpsraad Leveroy) en Charlot Koppen (Vicevoorzitter raad) over de rol van de kleine kernen (video 3/4).

Marijke Vaes en Bas Korten (natuur)

Half augustus was Birgit Op de Laak een jaar burgemeester van Nederweert. Een mooi moment om stil te staan bij de gebeurtenissen van het afgelopen jaar en te spreken over plannen en verwachtingen voor de toekomst. Ze gaat in gesprek met Bas Korten (Zorgboerderij Rondmeer) en Marijke Vaes (Buitencentrum De Pelen) over de natuur als parel van de gemeente (video 2/4).

Henk Stals en Dennie Joosten (veiligheid)

Half augustus was Birgit Op de Laak een jaar burgemeester van Nederweert. Een mooi moment om stil te staan bij de gebeurtenissen van het afgelopen jaar en te spreken over plannen en verwachtingen voor de toekomst. Ze gaat in gesprek met brandweercommandant Henk Stals en wijkagent Dennie Joosten over Hulpverlenende diensten in een plattelandsgemeente (video 1/4).