Een leuk initiatief bespreken voor het verbeteren van de leefbaarheid in uw omgeving, wordt binnenkort nóg gemakkelijker. De leefbaarheidsregisseurs komen hiervoor naar u toe met een splinternieuw mobiel kantoor: 'De Buurtkeet’. Een mobiel kantoor dat bedoeld is om nog meer buurtgericht te werken en in contact te komen met inwoners. Hij is door twee vrijwilligers opgeknapt en ingericht, compleet met stoelen, tafel, stroom en verwarming.

Wanneer en waar staat De Buurtkeet?

De buurtkeet staat wekelijks op woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur op het kerkpleintje in Leveroy, en in de even weken op donderdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur op het kerkplein in Nederweert-Eind.

De buurtkeet verschijnt niet op onderstaande data:

Leveroy woensdag 22 december
woensdag 29 december
woensdag 5 januari
Eind donderdag 23 december
donderdag 30 december
donderdag 6 januari

We zien u graag weer op 12 en 13 januari.

Bekijk het filmpje waarin de leefbaarheidsregisseurs De Buurtkeet introduceren.

Waarom de buurtkeet?

We vinden het belangrijk dat we zichtbaar zijn voor u en weten wat er leeft en speelt in de dorpskern. Door in de buurtkeet samen het gesprek aan te gaan, leren we onze inwoners beter kennen, halen we ideeën en initiatieven op die goed zijn voor de leefbaarheid van de omgeving en kunnen we eventuele vragen direct beantwoorden. 

Samenwerking

Het inzetten van de buurtkeet wordt mogelijk gemaakt door samenwerking met diverse partijen. Zoals genoemd hebben 2 vrijwilligers de keet omgetoverd tot een mooie en praktische buurtkeet. Woningvereniging Nederweert biedt stallingsruimte voor de buurtkeet en Kansrijk in de Wijk verplaatst hem op verzoek.

Coronamaatregelen

Vanzelfsprekend nemen we de coronamaatregelen in acht. De buurtkeet beschikt over een aparte in- en uitgang, er kan goed geventileerd worden en bij binnenkomst dragen we een mondkapje. 

We hopen u snel te ontmoeten!