Een leuk initiatief bespreken voor het verbeteren van de leefbaarheid in uw omgeving, wordt binnenkort nóg gemakkelijker. De leefbaarheidsregisseurs komen hiervoor naar u toe met een splinternieuw mobiel kantoor: 'De Buurtkeet’. Een mobiel kantoor dat bedoeld is om nog meer buurtgericht te werken en in contact te komen met inwoners. Hij is door twee vrijwilligers opgeknapt en ingericht, compleet met stoelen, tafel, stroom en verwarming.

De inwoners van Leveroy hebben er als eerste kennis mee gemaakt; sinds 23 juni staat de buurtkeet elke woensdag van 13.00 tot 16.00 uur op het pleintje bij de kerk. Per 21 oktober staat de buurtkeet ook in Eind op het kerkplein, om de week op donderdag van 15.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie uw ideeën met ons te delen.

Op woensdag 27 oktober staat de buurtkeet niet in Leveroy. We zien u graag weer op 3 november!

Bekijk het filmpje waarin de leefbaarheidsregisseurs De Buurtkeet introduceren.

Waarom de buurtkeet?

We vinden het belangrijk dat we zichtbaar zijn voor u en weten wat er leeft en speelt in de dorpskern. Door in de buurtkeet samen het gesprek aan te gaan, leren we onze inwoners beter kennen, halen we ideeën en initiatieven op die goed zijn voor de leefbaarheid van de omgeving en kunnen we eventuele vragen direct beantwoorden. 

Samenwerking

Het inzetten van de buurtkeet wordt mogelijk gemaakt door samenwerking met diverse partijen. Zoals genoemd hebben 2 vrijwilligers de keet omgetoverd tot een mooie en praktische buurtkeet. Woningvereniging Nederweert biedt stallingsruimte voor de buurtkeet en Kansrijk in de Wijk verplaatst hem op verzoek.

Coronamaatregelen

Vanzelfsprekend nemen we de coronamaatregelen in acht. De buurtkeet beschikt over een aparte in- en uitgang, er kan goed geventileerd worden en bij binnenkomst dragen we een mondkapje. 

We hopen u snel te ontmoeten!