Leefbaarheidsregisseur kern Nederweert

Mijn naam is Harold van der Haar. Ik werk sinds 2001 bij de gemeente Nederweert. Ik heb diverse functies vervuld binnen het sociale domein. Inmiddels ben ik een soort ‘duizendpoot’ op het snijvlak van beleid, bestuurlijke processen en uitvoering.

Zichtbaar

Als regisseur leefbaarheid voor de ken Nederweert ondersteun ik inwoners die het initiatief willen nemen om hun eigen omgeving te verbeteren en zelf aan de slag willen met een bepaald idee dat de leefbaarheid bevordert. Ik wil zichtbaar zijn ‘buiten de muren van het gemeentehuis’ en weten wat er speelt bij de mensen thuis, in de straten en wijken van onze mooie gemeente. Ik ben een aanjager die denkt in mogelijkheden. Vanuit mijn ervaring kan ik praktische verbindingen leggen tussen collega’s, afdelingen, burgers, instanties, etc.

Vangnetoverleg

Daarnaast ben ik als voorzitter van het vangnetoverleg verantwoordelijk voor de aansturing, voortgang en afstemming met bestuur en ketenpartners als het gaat om kwetsbare inwoners en casuïstiek op het gebied van zorg en veiligheid.

Meer weten?

Heb je een idee of initiatief of ken je goede voorbeelden in je eigen omgeving? Laat het me weten! Ik kom graag met je in contact!
Harold van der Haar
Tel 06 181 152 95
E-mail h.vanderhaar@nederweert.nl