Eropuit

De Heerlijke Peelroute

Lengte: 27 km. De Heerlijke Peelroute voert je door een gedeelte van de mooie Limburgse Peel en het gezellige centrum van Nederweert. Onderweg is er ruim keuze aan rustplaatsen en horecagelegenheden.
Lees meer en download de route(externe link)

Liberation fietsroute 

Lengte: 67,5 km. In het Hart van Limburg zijn meerdere bezienswaardigheden die herinneren aan de Tweede Wereldoorlog. In de Liberation Fietsroute Nederweert - Weert, dat onderdeel is van de Liberation Route Europe, lichten we een aantal van de monumenten uit die je passeert tijdens de fietstocht.
Lees meer en download de route(externe link)

Vissensteert fietsroute

Lengte: 25,9 km. Op een betrekkelijk klein gebied komen grote landschappelijke verschillen voor.
Lees meer en download de route(externe link)

Archeo Route

Lengte: 45,7 km. Ontdek de spannende geschiedenis van de gemeente Weert en Nederweert. Beleef met je smartphone de verhalen achter archeologische vondsten. Sta oog-in-oog met een virtuele archeoloog en ontdek geheimen van Weert en Nederweert die tot nu toe onder de grond verborgen bleven. Daarnaast word je op de route geïnformeerd over ander erfgoed en mooie natuur in beide gemeentes. En onderweg kun je op diverse plaatsen stoppen om te genieten van bourgondisch Limburg.
Lees meer en download de route(externe link)

Natuurroute

Nederweert staat bekend om haar natuurgebieden een groene omgeving. De Natuurroute is een prachtig fietsroute van  81 km die de verschillende natuurgebieden met elkaar verbindt.
De Natuurroute van Nederweert voert je langs en door bijzondere natuurgebieden, met prachtig natuurschoon. Vele kilometers fietspad laten je genieten van het landschap en de natuur. Stap op de fiets en ontdek Nederweert en haar kerkdorpen! Lees meer...