De gemeente Nederweert heeft samen met zorgverzekeraar CZ een collectieve zorgverzekering afgesloten voor haar inwoners met een laag besteedbaar inkomen. De zorgverzekering bestaat uit de verplichte basisverzekering en aanvullende verzekeringen. Er is keuze uit alle pakketten van CZ. De collectiviteitskorting op de aanvullende verzekering bedraagt 5%.

Sluit een verzekering af

Gezinsinkomen

De collectieve zorgverzekering is voor alle inwoners van Nederweert met een (gezins)inkomen dat niet hoger is dan 110% van de van toepassing zijnde bijstandsnorm. Het maakt dus niet uit of u werkzaam bent of een uitkering ontvangt. We kijken bij deze regeling niet naar vermogen.

Zelf verzekering samenstellen

De collectieve zorgverzekering van CZ heeft verschillende pakketten met verschillende vergoedingen. U mag zelf uw verzekering samenstellen. Welk pakket voor u een goede keuze is, is afhankelijk van uw situatie.

Premie berekenen

Op de website www.gezondverzekerd.nl kunt u uw maandelijkse premie berekenen en vergelijken met uw huidige zorgverzekering. Aanmelden kan vanaf half november en is mogelijk tot en met 31 december. 

Meer informatie over zorgverzekering

Op de website www.gezondverzekerd.nl vindt u nog meer informatie over de collectieve zorgverzekering.

Bent u tevreden over deze pagina?