Van donderdag 29 september tot en met donderdag 6 oktober is het de nationale Week tegen Eenzaamheid. Een week waarin in Nederweert een activiteitenprogramma is samengesteld voor iedereen die het leuk vindt om nieuwe contacten te leggen. Nederweerter organisaties en verenigingen nodigen iedereen uit om mee te doen. Denk aan sportactiviteiten, luisteren naar muziek, wandelen in ons mooie dorp, een hapje eten of gewoon gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie. Het is voor alle leeftijden. Doet u mee?  

Activiteiten voor jong en oud

Ontmoeting en sociale verbinding staan in deze week centraal. De vele activiteiten bieden een leuke gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Wethouder Dieteren: “Doe mee én neem iemand mee: dan wordt het nóg gezelliger! De afgelopen jaren zijn op deze manier nieuwe vriendschappen ontstaan en oude-vriendschappen nieuw leven ingeblazen.”
Mocht u het spannend vinden om alleen te gaan, besef dan dat er ook anderen zijn die er alleen op uit gaan en die het net zo spannend vinden. We verwelkomen u graag bij een van de vele activiteiten! 

Programmakrantje

In een programmakrantje hebben we alle activiteiten onder elkaar gezet. U leest hierin wanneer ze plaatsvinden, hoe laat, waar, en of u uzelf van tevoren moet aanmelden. Het krantje wordt deze week huis-aan-huis verspreid en staat ook op nederweert.nl/indebuurt.

Laten we er samen weer een gezellige week van maken!