Wandelen is een manier om fit te blijven en dus een goede manier om ouder te worden. Daarnaast heeft regelmatig bewegen een positieve invloed op de mentale gezondheid (bron: Hersenstichting). Bewegen zorgt voor minder stress en kan zelfs depressieve klachten verminderen. Reden genoeg om te gaan wandelen. Daarom gaan we 23 september starten met de ‘Loop van de Open Inloop’ in Ospel. Wandelt u mee? 

Praktische informatie

Samen met een begeleider gaan we in een aangepast tempo lopen. Onderweg kunt u gezellig een praatje maken met andere wandelaars. We vertrekken voor het woonzorgcentrum Aan Stad-thoês in Ospel en bepalen in onderling overleg de afstand en het tempo. 

De eerste wandeling maken we op donderdag 23 september 2021. Deze start on 14.00 uur. De wandeling kan ongeveer 1 tot 2 uur duren, uiteraard na onderling overleg. Na afloop staat er een kopje koffie klaar in het Wozoco, waarbij we kunnen napraten en afspraken kunnen maken voor de volgende keer. Het idee is om tot 18 november om de 14 dagen te gaan wandelen. Iedereen is welkom!

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Pien de Swart, beweegcoach:
06-18301904 / pcp.deswart@landvanhorne.nl.

Tip!

Blijf tussendoor ook in beweging en maak regelmatig een ‘Ospels Ommetje’! 
Als het kan iedere dag 20 minuten.