Roeland Schelfhout volgt Hans van Lierop op als raadslid

Op dinsdag 2 juli is Roeland Schelfhout geïnstalleerd als nieuw raadslid in de gemeente Nederweert. Hij volgt Hans van Lierop op die namens de Nederweerter VVD twee jaar zitting had in de gemeenteraad.

Hans van Lierop

Hans Van Lierop besloot te stoppen met zijn raadslidmaatschap na een zorgvuldige overweging: “Het raadslidmaatschap is eervol, maar na een zorgvuldige overweging kom ik tot de conclusie dat het voor mij lastig te combineren is met mijn fulltimebaan en gezin. De afgelopen jaren heb ik mij met plezier ingezet voor het verbeteren van onze gemeente en ik dank onze inwoners, fractie, wethouder, raadsleden, college en ambtenaren voor de mooie samenwerking en de geboekte resultaten. Graag geef ik ruimte aan nieuw talent in de vorm van Roeland Schelfhout.”

Hans van Lierop neemt afscheid als raadslid
Hans van Lierop neemt afscheid als raadslid.

Roeland Schelfhout

Roeland Schelfhout is al geruime tijd betrokken bij de Nederweerter VVD en is de eerstvolgende op de kandidatenlijst. De afgelopen vier jaar heeft hij zich ingezet als fractieondersteuner. Hij is actief als ondernemer en mede-eigenaar van Dansrijck. Marijn Teunissen wordt fractievoorzitter van de Nederweerter VVD: “Graag verwelkomen we Roeland in zijn nieuwe rol als raadslid. Samen gaan we verder met de realisatie van onze speerpunten: een sterke lokale economie, levendige buurten met veilige straten en een uitnodigend buitengebied.”

Roeland Schelfhout ontvangt bloemen na de beëdiging door burgemeester Op de Laak.
Roeland Schelfhout ontvangt bloemen na de beëdiging door burgemeester Op de Laak. Foto’s: Nederweert24

We bedanken de heer Van Lierop van harte voor zijn inzet en we wensen de heer Schelfhout veel succes toe!