In de laatste paar weken van dit jaar maken zorgverzekeraars hun nieuwe polissen en premies bekend voor 2022. Veel mensen gebruiken deze tijd om verschillende aanbieders te vergelijken en om eventueel over te stappen van zorgverzekeraar. Wat zijn de zorgwensen en in hoeverre sluit de huidige zorgverzekering aan bij die wensen en behoeften? 

Heeft u net als veel anderen moeite om uw weg te vinden bij het zoeken naar een passende zorgverzekering? De gemeente Nederweert heeft samen met de Poliswijzer.nl een vergelijkingswebsite ontwikkeld waarop u gemakkelijk vergelijkingen kunt maken. U kunt hier zelf uw zorgwensen invullen en krijgt vervolgens een passend en vrijblijvend advies. 

Ga direct naar Poliswijzer.nl.

Ondersteuning van de Sociale Raadslieden

De Sociale Raadslieden kunnen helpen bij deze zoektocht naar de best passende zorgverzekering. Zij zijn opgeleid om door middel van de VoorzieningenWijzer een passend advies te geven op basis van de zorgbehoefte en kunnen, indien gewenst, ondersteunen bij het overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Met behulp van de VoorzieningenWijzer kunnen zij ook nagaan of u recht heeft op regelingen waar u op dit moment nog geen gebruik van maakt en of u mogelijk andere besparingen kunt doen. 

Vergelijk en bespaar!

Kunt u hulp gebruiken bij het kiezen van een passende zorgverzekering of bij andere financiële zaken? Kom langs tijdens één van de inloopspreekuren in de Gunnerij. De Sociaal Raadslieden geven u niet alleen antwoord op uw vragen, maar ze kunnen ook ondersteunen bij het overstappen. 

De Gunnerij, Lambertushof 2 Nederweert 
Donderdag 25 november van 10.00 tot 12.00 uur 
Donderdag 9 december van 10.00 tot 12.00 uur 

Afspraak maken

Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken. 
Dit kan via 088 – 656 06 97 / raadsliedennederweert@amwml.nl.