Van 29 september tot en met 6 oktober is het weer de Week tegen Eenzaamheid. Een week waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe contacten kunnen leggen, elkaar beter kunnen leren kennen en gezellig samen kunnen zijn. Dit jaar geven we extra aandacht aan ontmoeting en verbinding met en tussen jongeren.

Zoals we dat in Nederweert kunnen, maken we er samen een succesvolle week van met een goedgevuld programma. We nodigen verenigingen, organisaties en ondernemers weer uit om activiteiten aan te melden. Het motto is: ‘Kom erbij’. Iedereen kan iets organiseren. Kom erbij en doe mee met uw organisatie! Meld uw activiteit uiterlijk 14 augustus aan, zodat we hem kunnen opnemen in het programmakrantje.

Programmakrantje

Net zoals voorgaande jaren brengen we ook dit jaar een lokaal programmakrantje uit waarin alle activiteiten komen te staan. Het krantje wordt huis aan huis bezorgd. Enkele voorbeelden van activiteiten zijn: Sport & spel, Kom op de Soep, Singersong wandeltocht, Sport Fit en Maak kennis met een buur uit een andere cultuur. Kijk eens in het krantje van vorig jaar voor meer inspiratie. 

Aanmelden van activiteiten

Vul het digitale aanmeldformulier in en verstuur het via de verzendknop. Zorg ervoor dat het formulier uiterlijk zondag 14 augustus bij ons binnen is. Heeft u een bijpassende foto? Stuur hem gerust mee. Mogelijk plaatsen we deze bij uw activiteit.

Meer informatie en het kom erbij-pakket bestellen!

Meer informatie over de landelijke campagne vindt u op www.eentegeneenzaamheid.nl. Als organisator van een activiteit kunt u kosteloos het zogenaamde ‘Kom erbij-pakket’ bestellen, beschikbaar gesteld door het ministerie van VWS. Een pakket met communicatie- en aankledingsmaterialen voor uw activiteit, zoals placemats, gesprekskaartjes, vloerstickers, posters en ansichtkaarten. Bestellen kan tot en met 31 augustus.

We horen graag van u!