WhatsApp

Home > WhatsApp

WhatsApp

De gemeente Nederweert is ook via WhatsApp te bereiken.

Zo werkt het

Het WhatsApp-nummer van de gemeente Nederweert is 06-28448431. Sla dit telefoonnummer op in uw telefoon. U kunt dan berichten via WhatsApp aan ons sturen. Het is niet mogelijk naar het WhatsApp-nummer te bellen of een sms te sturen. We beantwoorden WhatsAppjes en Facebook-vragen op maandag t/m donderdag tussen 08.30 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 08.30 en 12.00 uur. We proberen zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 4 uur uw bericht te beantwoorden. Hebben we meer tijd nodig, dan laten we u dat weten.

Logo WhatsApp

Uw privacy

Social media en online middelen lenen zich prima voor verschillende soorten vragen. Maar privacygevoelige informatie delen we niet via deze kanalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonsgegevens of een burgerservicenummer. Daarom beantwoorden we via WhatsApp geen vragen waar privacygevoelige informatie voor nodig is. In dat geval vragen we u om op een andere manier contact met ons op te nemen. Deelt u zelf ook geen vertrouwelijke gegevens via WhatsApp.

Persoonsgegevens

We verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft gegeven en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG). De gesprekken bewaren we één jaar.