Direct naar - Afspraak maken

Home > Iconen > Direct naar - Afspraak maken

Direct naar - Afspraak maken

Snel geholpen met een afspraak

U goed helpen. Dat is waar het in de gemeentelijke dienstverlening om draait. De laatste tijd merken we dat steeds meer mensen graag snel en efficiënt op afspraak geholpen worden in het gemeentehuis. Daarom hebben we de mogelijkheden om op afspraak langs te komen uitgebreid. Op afspraak langskomen, biedt meerdere voordelen. U kunt zelf kiezen welk tijdstip u het best past en u weet dat u direct aan de beurt bent. De medewerker verwacht u en hij of zij heeft zich kunnen voorbereiden op uw komst, door bijvoorbeeld alvast de juiste gegevens erbij te zoeken. Zo kunnen wij u snel en efficiënt helpen.

U kunt een afspraak maken binnen de openingstijden van het gemeentehuis. Via de Afsprakenmodule kiest u zelf een beschikbare datum en tijdstip.

>> Online afspraak maken <<

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken of staat uw product of dienst niet in de online Afsprakenmodule? Belt u ons dan op tel. (0495) 677 111. We zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m woensdag van 08.30 tot 17.00 uur, op donderdag tot 20.00 uur en op vrijdag tot 12.30 uur. De medewerkers van het KCC helpen u graag verder. Voor een aantal diensten hoeft u zelfs niet meer naar het gemeentehuis te komen, omdat u ze zelf online kunt aanvragen.