Zwerfafval prikken voor een schoon Nederweert. Doe mee!

Home > Actueel in Nederweert > Zwerfafval prikken voor een schoon Nederweert. Doe mee!

Zwerfafval prikken voor een schoon Nederweert. Doe mee!

Het duurt nog even, maar we willen u alvast wat meer vertellen over de Landelijke Opschoondag op zaterdag 21 maart. Bewoners gaan dan op verschillende plaatsen in de gemeente het zwerfafval opruimen. Jong en oud, verenigingen en collega’s, iedereen is welkom. Bovendien kunnen kinderen weer meedoen met de Afvalbingo waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Ondersteunen

De gemeente Nederweert en Onsburo ondersteunen iedereen die deze dag in actie komt met opschoonmaterialen. Willen u en uw buren, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen, hoe groter het effect!

Een dubbele beloning?

Alle deelnemers ‘winnen’ sowieso een schone buurt en kunnen meedoen met de Afvalbingo. Gewapend met afvalgrijpers en een bingokaart is geen enkel stukje zwerfafval veilig en worden kinderen ware afvalhelden. Bij een volle bingokaart krijgen ze een leuke verrassing. En dat is niet alles: Alle deelnemende groepen maken kans op een mooie prijs!

Enthousiast geworden?

Kom ook in actie en meld u aan op www.bit.ly/LOD2020-Nederweert. Als u zich inschrijft, zijn ook promotiematerialen beschikbaar om buren, collega’s of leerlingen enthousiast te maken om mee te doen. Hebt u geen groep, maar wilt u toch graag meehelpen? Meldt u zich dan alvast aan via bovenstaande website als zelfstandig opruimer en sluit later eventueel aan bij een groep.

Samen aan de slag

Hopelijk zien we u op de Landelijke Opschoondag! Samen groots, samen doen!