Wim en José Minkenberg-Op 't Root 60 jaar getrouwd

Home > Actueel in Nederweert > Wim en José Minkenberg-Op 't Root 60 jaar getrouwd

Wim en José Minkenberg-Op 't Root 60 jaar getrouwd

Op maandag 18 november bezochten burgemeester en wethouders het diamanten bruidspaar Wim en José Minkenberg-Op ’t Root in Someren. 

Geboren

Wim werd in 1939 geboren en is de jongste uit een gezin van negen kinderen. José zag in 1938 het levenslicht en is de jongste van drie kinderen.

In het huwelijksbootje gestapt

Wim en José trouwden op 14 november 1959 voor de wet en enkele dagen later, op 19 november, werd hun huwelijk kerkelijk ingezegend. Ze kregen vier kinderen: Marian, Noel, Marjo en Richard. Inmiddels zijn er negen kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

Op de boerderij

Wim en José hebben hun werkzame leven doorgebracht op de boerderij in Ospel die ze overnamen van de ouders van José. Later gingen ze samen naar de ouderengym en waren ze lid van de bridgeclub waar Wim ook bestuurslid was.

Veel hobby’s

Wim heeft altijd graag gekaart en in de tuin gewerkt. José is 40 jaar lid van het LKV geweest; ook zij maakte deel uit van het bestuur. Andere hobby’s van José zijn handwerken, naaien en op woensdag met vriendinnen naar de markt en daarna gezellig samen koffiedrinken.

Bezoek

José gaat vier keer per week naar Eegelshoeve in Someren. Hier woont Wim nu en wordt hij verzorgd. Samen gaan ze er vaak wandelen en er is altijd tijd voor een praatje met familie en medebewoners.

Proficiat

We feliciteren Wim en José Minkenberg met dit mooie jubileum en wensen ze samen veel geluk voor de toekomst toe.