Werken aan de weg in juni, juli en september

Home > Actueel in Nederweert > Werken aan de weg in juni, juli en september

Werken aan de weg in juni, juli en september

De komende tijd werken we op verschillende plaatsen in de gemeente Nederweert aan de weg. Langs een groot aantal wegen in het buitengebied worden grasbetontegels gelegd of vernieuwd. Vijf wegen binnen de bebouwde kom van Ospel, Nederweert-Eind en Nederweert krijgen een nieuwe toplaag.

Nieuwe toplaag

In juni vinden nog asfaltwerkzaamheden plaats op de Steutenweg, de Houtsberg en de drempel op de kruising Wessemerdijk, Schoor, Schoorbrug. Het vernieuwen van de toplaag vindt begin juli plaats op de Onze Lieve Vrouwestraat, Lochtstraat, Verreussellaan, Steutenweg en de weg Kraan. Het wegdek wordt daardoor weer vlak en stroef.

Verkeersmaatregelen

De genoemde straten en wegen zijn tijdens de werkzaamheden tijdelijk afgesloten. Om de veiligheid voor zowel weggebruikers als de medewerkers te garanderen, zetten we verkeersregelaars in en plaatsen we borden. Aanwonenden brengen we schriftelijk op de hoogte.

Grasbetontegels

Het leggen van de grasbetontegels vindt plaats vanaf week 35 en duurt een aantal weken. De werkzaamheden vinden voornamelijk in het buitengebied plaats. Afsluitingen zijn niet nodig. Houd wel rekening met tijdelijke wegversmallingen en het aanpassen van uw snelheid.