Vrijdag 25 oktober collegetour B&W in Leveroy

Home > Actueel in Nederweert > Vrijdag 25 oktober collegetour B&W in Leveroy

Vrijdag 25 oktober collegetour B&W in Leveroy

Het college van B&W komt naar de inwoners toe! Op vrijdag 25 oktober staat een bezoek gepland aan Leveroy. Het is de vijfde dorpskern die de burgemeester en wethouders bezoeken in het kader van hun ‘collegetour’.

Met inwoners in gesprek

De burgemeester en wethouders willen graag met inwoners in gesprek over wat er in hun buurt speelt en wat er volgens hen beter kan. Een mooie gelegenheid om te horen en te ervaren wat er leeft in de kernen van Nederweert. De gesprekken kunnen voeding geven voor het verbeteren van het beleid.

Programma

Om 18.00 uur openen zij de collegetour samen met de voorzitter van de gemeenschapsraad in het gemeenschapshuis Pestoeërskoel. Vervolgens bezoeken we onder andere het bouwproject Leiverse Velden, basisschool De Zonnehof, een jonge lokale ondernemer, de sportvelden en een boerderij aan de Kerkstaat. U bent als inwoner van harte welkom om aan te sluiten vanaf het bezoek aan het bouwproject Leiverse Velden, om 18.20 uur. Rond 20.15 uur sluiten we de collegetour af in de Pestoeërskoel.

Volgende collegetour

De volgende en tevens laatste collegetour vindt plaats in Nederweert. Houd onze website in de gaten voor de datum.