Vraag? Stuur ons een WhatsAppje of een chatbericht

Home > Actueel in Nederweert > Vraag? Stuur ons een WhatsAppje of een chatbericht

Vraag? Stuur ons een WhatsAppje of een chatbericht

Hebt u een vraag voor ons? Dan kunt u die sinds maandag 3 december ook stellen via WhatsApp en via Facebook! Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 4 uur krijgt u antwoord.

Sinds maandag 3 december beantwoorden wij uw vragen ook via WhatsApp! Voeg telefoonnummer 06-28448431 toe aan uw contactpersonen en kies vanuit WhatsApp dit contact om ons een berichtje te sturen. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Logo WhatsApp

Ook via Facebook hebben we graag contact met u. Op facebook.com/gemeentenederweert publiceren we geregeld leuke wetenswaardigheden en interessante nieuwtjes. En via een privébericht kunt u ook via dit kanaal een vraag aan ons stellen.

Zo werkt het

We beantwoorden WhatsAppjes en Facebook-vragen op maandag t/m donderdag tussen 08.30 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 08.30 en 12.00 uur. We proberen zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 4 uur uw bericht te beantwoorden. Hebben we meer tijd nodig, dan laten we u dat weten.

Uw privacy

Social media en online middelen lenen zich prima voor verschillende soorten vragen. Maar privacygevoelige informatie delen we niet via deze kanalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonsgegevens of een burgerservicenummer. Daarom beantwoorden we via WhatsApp en Facebook geen vragen waar privacygevoelige informatie voor nodig is. In dat geval vragen we u om op een andere manier contact met ons op te nemen.

Geen vertrouwelijke gegevens delen

Deelt u zelf ook geen vertrouwelijke gegevens zoals uw burgerservicenummer via WhatsApp of Facebook. We verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft gegeven en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG). De gesprekken bewaren we één jaar.

Website

Natuurlijk blijven we ook bereikbaar via de u bekende kanalen. Op de gemeentelijke website vindt u veel informatie. Hoe werkt het aanvragen van een paspoort, waar vindt u de bladkorven, hoe geeft u een melding over een kapotte lantaarnpaal door, hoe laat is het gemeentehuis open? En u kunt via de feedback-knop op al die informatie reageren.

Telefonisch, mail, brief, binnenlopen

• Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag t/m woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag van 09.00 tot 19.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur. Onze medewerkers zitten in het Klant Contact Centrum voor u klaar om u te helpen, tel. 0495-677111.
  • Stuurt u liever een e-mail of brief? Dat kan uiteraard ook via info@nederweert.nl of postbus 2728 6030 AA.
  • En natuurlijk staat de deur van het gemeentehuis ook voor u open. U kunt elke werkdag op afspraak langskomen; op donderdagavond bent u ook zonder afspraak welkom. Kijk dan wel even met welke vragen wij u op de inloopavond kunnen helpen. Meer informatie hierover vindt u op www.nederweert.nl/openingstijden.