U blijft van harte welkom, maar alleen voor urgente afspraken

Home > Actueel in Nederweert > U blijft van harte welkom, maar alleen voor urgente afspraken

U blijft van harte welkom, maar alleen voor urgente afspraken

Het gemeentehuis blijft open. Maar als overheidsinstelling geldt vanzelfsprekend ook voor ons dat we de maatregelen vanuit het Rijk en het RIVM  na willen leven. Het belang van de gezondheid van onze inwoners en van onze medewerkers staat daarbij voorop. Conform de landelijke maatregelen dammen we niet-noodzakelijk contact in. Dat betekent dat we per direct een aantal maatregelen nemen:

• Hebt u verkoudheidsklachten? Maak dan een nieuwe afspraak als u ten minste 24 uur klachtenvrij bent.
  • Hebt u al een afspraak gepland? Dan bellen wij u om te bespreken of deze afspraak nu noodzakelijk is. Zo niet, dan verplaatsen we de afspraak.
  • U bent gewend om via de gemeentelijke website een afspraak te kunnen inplannen. Deze mogelijkheid beëindigen we tijdelijk. Wilt u een afspraak maken? Bedenk dan allereerst of de afspraak urgent is. Als de afspraak kan wachten tot na 6 april, wacht dan met het maken van de afspraak. Denkt u dat uw bezoek aan het gemeentehuis urgent is? Belt u ons dan. We bekijken dan samen wanneer de afspraak ingepland kan worden.
  • Een product (rijbewijs, reisdocument,  uittreksel of dergelijke) ophalen? Maak dan ook telefonisch een afspraak.
  • De open avondopenstelling op donderdagen vervalt tijdelijk. U kunt dan niet meer binnenlopen. We zijn dan wel geopend op afspraak.

Hebt u vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur.

Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen.