Raad vergadert op dinsdag 26 mei

Home > Actueel in Nederweert > Raad vergadert op dinsdag 26 mei

Raad vergadert op dinsdag 26 mei

Op dinsdag 26 mei om 19.00 uur vergadert de gemeenteraad. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving vindt deze vergadering in de Raadzaal plaats. De vergadering is in verband met de coronamaatregelen zonder publiek. U kunt de vergadering via een livestream volgen op Nederweert24.

Extra agendapunt: Benoeming wethouder

Er wordt een agendapunt aan de vergadering toegevoegd: Het initiatiefvoorstel om te benoemen tot wethouder van de gemeente Nederweert mevr. C.P.W.M. (Carla) Dieteren.

Spreekrecht

Het is mogelijk gebruik te maken van het spreekrecht. Uw inbreng zal dan schriftelijk zijn in plaats van fysiek. Wilt u inspreken, meldt u zich dan maximaal 48 uur voor de vergadering bij de griffier. U kunt uw inbreng vervolgens schriftelijk via de e-mail aanleveren: griffier@nederweert.nl. De griffier verspreidt uw bijdrage voor aanvang van de vergadering onder de raadsleden. De burgemeester leest uw inbreng dan in de vergadering voor.

Op de agenda vindt u de voorstellen. De vergadering begint om 19.00 uur.