Nederweert in landelijke strijd tegen eenzaamheid

Home > Actueel in Nederweert > Nederweert in landelijke strijd tegen eenzaamheid

Nederweert in landelijke strijd tegen eenzaamheid

Logo een tegen eenzaamheidVan 1 tot en met 8 oktober gaan we weer samen de strijd aan tegen eenzaamheid. In het hele land worden er in de Week tegen Eenzaamheid activiteiten georganiseerd om (nieuwe) ontmoetingen te stimuleren waarbij aandacht is voor het gevoel (soms) alleen of eenzaam te zijn. Net als voorgaande jaren bent u ook dit jaar weer van harte welkom om aan te sluiten bij de diverse (corona-proof) activiteiten. Samen deelnemen is nóg gezelliger. Dus kent u iemand die eenzaam is? Kom dan samen!

Eén tegen eenzaamheid in Nederweert

Uit alle hoeken van ons dorp kwamen aanmeldingen van initiatieven die bijdragen aan het doorbreken van eenzaamheid. Inwoners, organisaties, verenigingen en ondernemers willen graag van betekenis zijn in deze strijd. Een mooie samenwerking die hard nodig is, want alleen samen kunnen we eenzaamheid tegengaan.

Nederweert in landelijke strijd tegen eenzaamheid

Programmakrantje

In een programmakrantje hebben we alle activiteiten onder elkaar gezet die in de Week tegen Eenzaamheid in Nederweert worden georganiseerd. U leest ook wanneer ze plaatsvinden, hoe laat, waar, en of u uzelf van tevoren moet aanmelden. Het aanbod is voor jong en oud.

Het krantje valt op donderdag 10 september bij u op de deurmat, maar u kunt nu alvast op onze website een voorproefje nemen.

Kijk wat u tegen eenzaamheid kunt doen op www.eentegeneenzaamheid.nl.

Te downloaden: