Meedoen aan De Gezelligste Straat van Nederweert?

Home > Actueel in Nederweert > Meedoen aan De Gezelligste Straat van Nederweert?

Meedoen aan De Gezelligste Straat van Nederweert?

Tijdens Burendag, op zaterdag 28 september, wordt voor de tweede keer De Gezelligste Straat van Nederweert gekozen. Vorig jaar was de Zandstraat in Ospeldijk de winnaar.

Wisseltrofee                                     

Leefbaarheidsregisseur Harold van der Haar: “De winnaar krijgt een wisseltrofee en mag zich één jaar lang de gezelligste straat van Nederweert noemen”

Zelf invullen

Wethouder Cuijpers gaat samen met de leefbaarheidsregisseurs op stap langs alle aangemelde straten. Hij kiest ook de winnaar uit. Bewoners kunnen bijvoorbeeld kiezen voor het versieren van de straat, het aanbrengen van feestverlichting en/of het aanpassen van de tuintjes. De mensen mogen het helemaal zelf invullen.

Winterpakket winnen

De winnende straat ontvangt een mooi winterpakket, met o.a. een kerstboom, lampjes en een oliebollenmix. Daarmee kan de buurt in de decemberperiode nog een keer gezellig worden gemaakt.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Aanmelden kan tot 1 september. Stuur daarvoor een mail naar Harold van der Haar, via h.vanderhaar@nederweert.nl. Vermeld in het bericht uiteraard om welke straat het gaat en geef een korte omschrijving van het plan.

Bijdrage voor activiteit via Oranje Fonds

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Daarom is het mogelijk als buurt vanaf half juni 2019 een aanvraag tot maximaal € 350,- in te dienen bij het Oranje Fonds om jullie Burendagplan te kunnen uitvoeren. Iedereen die voor 1 september een activiteit heeft aangemeld, ontvangt een Burendag-feestpakket. Kijk voor meer informatie op www.burendag.nl