Mag ik me aan u voorstellen? Leefstijlcoach Meggy van Soest!

Home > Actueel in Nederweert > Mag ik me aan u voorstellen? Leefstijlcoach Meggy van Soest!

Mag ik me aan u voorstellen? Leefstijlcoach Meggy van Soest!

Sinds kort heeft de gemeente Nederweert een leefstijlcoach. Meggy van Soest stelt zich graag even aan u voor.

Gezondere leefstijl

"Mijn naam is Meggy van Soest, 24 jaar en woonachtig in Eindhoven. Ik werk sinds een tijdje als beweegcoach voor Land van Horne en ga nu ook als leefstijlcoach aan de slag voor gemeente Nederweert. Als leefstijlcoach begeleid ik mensen vanaf 20 jaar die graag een gezondere leefstijl willen. Samen geven we aandacht aan onder andere beweging, voeding, slaap, stress, ontspanning, dagindeling en nog veel meer."

Afbeelding: Leefstijlcoach Meggy van Soest
Leefstijlcoach Meggy van Soest

Activiteiten en informatiebijeenkomsten

"Regelmatig organiseer ik activiteiten en bijeenkomsten over een gezonde leefstijl. Blijf hiervan op de hoogte via de website en de Facebookpagina van gemeente Nederweert. U bent van harte welkom om hierbij aan te sluiten! De eerste informatiebijeenkomst is in aantocht: ‘Gezond eten hoeft niet duur te zijn’. Deze vindt plaats op dinsdag 12 november om 19.00 uur bij het Citaverde College in Nederweert. Noteer ook alvast een gratis kookworkshop in uw agenda:  dinsdag 19 november om 19.00 uur. Informatie hierover volgt rond 12 november. Graag zie ik u dan!"

Meer informatie en vragen

"Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met mij via e-mail: ahh.vansoest@landvanhorne.nl of telefonisch via 06-42 64 79 93. Samen gaan we aan de slag om een gezondere leefstijl te creëren."