Limburg Festival terug in Nederweert! Kaartverkoop start maandag 9 juli

Home > Actueel in Nederweert > Limburg Festival terug in Nederweert! Kaartverkoop start maandag 9 juli

Limburg Festival terug in Nederweert! Kaartverkoop start maandag 9 juli

Het Limburg Festival strijkt met een indrukwekkend programma op donderdag 9, vrijdag 10 en zondag 12 augustus neer in Nederweert. Bijzonder theater op bijzondere locaties! De kaartverkoop begint op maandag 9 juli.

Over het Limburg Festival

Het Limburg Festival is een jaarlijks zomerfestival in Midden-Limburg. Van 9 t/m 12 augustus kunt u volop genieten van voorstellingen die u zelden of nooit in Limburg aantreft. Heel dicht bij huis!

Schuurtjestheater

Bij theaterboerderij Boeket is op 9 en 10 augustus de voorstelling ‘George en Eran lossen de wereldvrede op, de finale’. Deze conflictkomedie gaat over 2 vrienden die in hun geboortelanden geen vrienden zouden kunnen zijn. In dit slotstuk vinden zij de sleutel waarmee ze de poorten openen die naar wereldvrede leiden. Op 12 augustus kunt u hier de muzikale vertelling van Ekaterina Levental ‘De Grens’ bekijken. Deze voorstelling toont u op ontroerende en confronterende wijze hoe het leven is in een niemandsland, als alleen de hoop nog rest. De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg

                                                                       

Theater in de openlucht

Ook buitencentrum De Pelen is dit jaar het decor voor het Limburg Festival voor de Franse ruiters van rampspoed ‘Les Goulus - The Horsemen’. Deze gratis familieshow die plaatsvindt op vrijdag 10 augustus roept nogal wat clichés op over de Fransen, gezien vanuit de ogen van buitenlanders: arrogant, zeker van zichzelf en onaangenaam. Een komische voorstelling vol zelfspot. Lachen met hele gezin. Bekijk het filmpje (opent in nieuw venster) om alvast in de stemming te komen.

Geïnteresseerd?

Het volledige programma is te vinden op www.limburgfestival.nl. Reserveer tijdig kaartjes via de ticketservice. Vol is vol!

De vrije kaartverkoop start op maandag 9 juli.