Keyport 2020 introduceert Business Roadmaps voor ondernemers

Home > Actueel in Nederweert > Keyport 2020 introduceert Business Roadmaps voor ondernemers

Keyport 2020 introduceert Business Roadmaps voor ondernemers

Als ondernemer wilt u een succesvolle toekomst voor uw bedrijf. En daar moet u dan ook nog de tijd voor vinden. In onze regio heeft Keyport 2020 met subsidie een programma mogelijk gemaakt dat we ondernemers graag aanbieden. Business Roadmaps helpt u verder.

Business Roadmaps

Het programma Business Roadmaps zorgt ervoor dat u tijd aan de toekomst van uw bedrijf kunt besteden. Door de subsidie is het voor u als ondernemer goedkoper om hieraan deel te nemen. Het begint met het verstevigen van de basis van het bedrijf om van daaruit verder te werken aan de ontwikkeling ervan.

Instroom, gevorderden

Met tien collega-ondernemers start u in een instroomprogramma van vijf maanden. In deze periode wordt u geholpen met het maken van duidelijke keuzes voor uw bedrijf, uw ambitie, uw strategie en uw plannen voor de toekomst. Aan het eind van dit programma bent u klaar voor de volgende stap: het gevorderdenprogramma. Hierin leert u meer over hoe u uw bedrijf kunt laten groeien.

Gezamenlijk

Bedrijfscontactfunctionaris Bram Thijssen: “Bij voldoende aanmeldingen uit Nederweert kan er, indien gewenst, een speciale groep met ondernemers uit Nederweert opgestart worden”. Onderstaand vindt u een folder met meer informatie over Business Roadmaps.

Te downloaden: