Iets verloren, iets gevonden?

Home > Actueel in Nederweert > Iets verloren, iets gevonden?

Iets verloren, iets gevonden?

Bent u iets verloren of hebt u iets gevonden?

Op de website www.verlorenofgevonden.nl is het mogelijk om verloren en gevonden voorwerpen te registreren.

Verloren, gevonden

Als u iets verloren bent, dan kunt u dit doorgeven via www.verlorenofgevonden.nl. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Maar een melding doen via de telefoon of bij de infobalie van het gemeentehuis is uiteraard ook mogelijk.

Voor gevonden voorwerpen geldt dezelfde procedure. U kunt het voorwerp thuis bewaren of afgeven bij de gemeente.

Elkaar vinden

Het handige meldsysteem zorgt ervoor dat zoeker en vinder gemakkelijk met elkaar in contact kunnen worden gebracht. Eenvoudig zoeken, eenvoudig vinden dus. Wij zorgen vervolgens voor de verdere afwikkeling. Bent u uw paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs kwijt? Dan moet u hiervan altijd aangifte doen bij de politie. Dat geldt ook voor diefstal van voorwerpen.

Op onze website kunt u terecht voor meer informatie.