Huwelijksceremonies in gemeentehuis kunnen doorgaan

Home > Actueel in Nederweert > Huwelijksceremonies in gemeentehuis kunnen doorgaan

Huwelijksceremonies in gemeentehuis kunnen doorgaan

Vanwege de coronamaatregelen zijn er enkele wijzigingen bij het sluiten van huwelijken en partnerschapsregistraties in het gemeentehuis.

Ceremonies kunnen doorgaan

Huwelijksvoltrekkingen en partnerschapsregistraties die zijn gepland in het gemeentehuis kunnen doorgaan. Er mogen tot (vooralsnog) 1 juni echter niet meer dan 20 gasten bij de ceremonie aanwezig zijn.
Voor gratis huwelijken geldt dat naast het (echt)paar en de ambtenaar alleen de getuigen aanwezig kunnen zijn.

Andere locatie

Is er een andere huwelijkslocatie gekozen dan het gemeentehuis? Neemt u dan contact op met die locatie. Bovenstaande informatie betreft alleen de huwelijken en registraties die in het gemeentehuis plaatsvinden.

Datum wijzigen

Wilt u de al afgesproken huwelijksdatum en/of huwelijkslocatie wijzigen? Of hebt u andere vragen over het sluiten van een huwelijk of partnerschapsregistratie, neemt u dan telefonisch (0495-677111) of via e-mail (info@nederweert.nl) contact met ons op.