Geslaagde rolstoeltocht: “Gemakkelijk nieuwe mensen ontmoeten”

Home > Actueel in Nederweert > Geslaagde rolstoeltocht: “Gemakkelijk nieuwe mensen ontmoeten”

Geslaagde rolstoeltocht: “Gemakkelijk nieuwe mensen ontmoeten”

Woensdagavond 12 juni genoten ongeveer 60 deelnemers van de jaarlijkse rolstoeltocht. Ze maakten onder begeleiding van vele vrijwilligers een tocht van vier kilometer door de straten van Nederweert. Start- en eindpunt was zorgcentrum St. Joseph. Burgemeester Evers opende het evenement.

Dansje gewaagd

Tijdens de rustpauze bij het voetbalveld van Merefeldia werd een lekker kopje koffie en een stuk vlaai geserveerd en er werd zelfs een dansje gewaagd op de livemuziek.

Stralende gezichten

Dat deelnemers enorm genoten, bleek uit de stralende gezichten en dankbare uitspraken: “Wat een mooi initiatief om invalide mensen bij elkaar te brengen! Een mooi moment om ook onderling bijvoorbeeld een koffiemoment in te plannen. Je komt gemakkelijk in contact met mensen, maakt een praatje en leert weer nieuwe mensen kennen. Hé, haar heb ik leren kennen tijdens de scootmobieldag! Leuk haar hier weer tegen te komen!”.

Bedankt

Kortom: de rolstoeltocht was ook dit jaar weer een groot succes. We bedanken iedereen die hieraan heeft meegewerkt!

Afbeelding: Rolstoeltocht in Nederweert

Foto's: Nederweert24 en gemeente Nederweert