Geniet van de kermis in Leivere!

Home > Actueel in Nederweert > Geniet van de kermis in Leivere!

Geniet van de kermis in Leivere!

Over een paar dagen is het kermis in Leveroy. De kermiscommissie heeft weer gezorgd voor de komst van mooie attracties en een leuk programma voor jong en oud!

Attracties

Op het kerkplein en de parkeerplaats van voormalig Henseveld staan o.a. de lijntrek, draaimolen, autoscooter, calypso, bungy, rolbalspel, speel- en gokzaken, eet- en snoepkramen. De twee pleinen worden verbonden door het horecaplein waar muzikale activiteiten zijn. Ook zijn er weer de jaarlijkse kermiskoers en het kermisdiner Oet Aete.

13 juli: 17.00 uur kermiskoers

De kermiskoers is de officiële aftrap van de kermis en is ondertussen een begrip in Leveroy. Tijdens deze straatrace fietsen de deelnemers een parcours met verschillende, uitdagende hindernissen waarbij een goed geveerde mountainbike geen overbodige luxe is. Vanaf het startsein van de race zijn de kermisattracties geopend. Wie gaat dit jaar winnen?

16 juli: 12.00 uur kermisdiner Oet Aete

In samenwerking met Open Eettafel Leveroy (OET) is er een gezamenlijk kermisdiner georganiseerd. De gasten van OET genieten van een heerlijk diner. Ook familie, vrienden en inwoners uit Leveroy zijn hierbij van harte welkom.

Openingstijden kermis

  • Zaterdag 13 juli van 16.00 tot 24.00 uur
  • Zondag 14 juli van 14.00 tot 24.00 uur
  • Maandag 15 juli van 15.00 tot 24.00 uur
  • Dinsdag 16 juli van 15.00 tot 24.00 uur

Wegafsluitingen

Een aantal straten is afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers: Dorpstraat (tussen Liesjeshoek en Past. De Fauwestraat); de Sillenhoek (tussen Dorpstraat en Huitje); de Kerkstraat (tussen Reulisweg en Dorpstraat); de Liesjeshoek (tussen Concordiastraat en Kerkstraat) en de weg Haveshof en het parkeerterrein bij de voetbalvelden. Er komt een betonnen afzetblok bij de kruising Dorpstraat voor de aansluiting met de Sillenhoek.

Omleidingen                                                       

Voor verkeer vanuit Heythuysen is er een omleiding via de Reulisweg, Huitje, Sillenhoek en Kapelstraat. De omleiding is met borden aangegeven. Verkeer vanuit Nederweert leiden we om via de Swelstraat en Heerbaan.

Maatregelen

De maatregelen starten op woensdag 10 juli vanaf ongeveer 11.00 uur tot woensdag 17 juli 16.00 uur, of zoveel korter of langer als nodig is. Binnen deze tijden worden de aanvangstijd en het weghalen van de verkeersmaatregelen afgestemd met de organisatie om de afsluitingen zo beperkt mogelijk te houden.

Veel plezier

We wensen iedereen veel plezier. Kijk voor meer informatie op www.kermisleveroy.nl.