Gemeente gaat duurzame visitekaartjes gebruiken

Home > Actueel in Nederweert > Gemeente gaat duurzame visitekaartjes gebruiken

Gemeente gaat duurzame visitekaartjes gebruiken

Op verschillende vlakken werken we aan een duurzame gemeente. Zo gaan we aan de slag met het verduurzamen van het gemeentehuis, rijden we een groot deel van de dienstkilometers elektrisch en kopen we duurzaam in. Het meest recente product op dat gebied zijn nieuwe visitekaartjes.

Vezels van restmateriaal

Het papier voor de kaartjes bestaat niet meer uit houtvezels, maar uit vezels van lokaal agrarisch restmateriaal van tomaten- en paprikaplanten.

Overhandiging

De kaartjes worden gedrukt bij onze hoofdleverancier voor drukwerk, Drukkerij Van Deursen op de Pannenweg. Vorige week werden de eerste visitekaartjes door directeur Huib van Deursen overhandigd aan wethouder Frank Voss (o.a. duurzaamheid).

Mooie voorbeelden

Binnenkort krijgen we ook de eerste antwoordenveloppen geleverd die volledig van gerecycled papier zijn gemaakt. Twee mooie voorbeelden van Nederweert, samen groots, samen duurzaam!

Wethouder Voss (links) en directeur Huib van Deursen met het duurzame visitekaartje. Foto: Nederweert24