Even buurten met een 'tas' koffie

Home > Actueel in Nederweert > Even buurten met een 'tas' koffie

Even buurten met een 'tas' koffie

De eerste ‘tas’ koffie in de wijk op de weekmarkt in Nederweert is een succes. Er kwamen vorige week woensdag zo’n 25 inwoners buurten met wijkagent Dennie Joosten en regisseur leefbaarheid Harold van der Haar.

Allerlei onderwerpen

Aan de statafel bij de viskraam was het gezellig druk met bezoekers die even een kopje koffie of thee kwamen drinken. Er werd gesproken over allerlei onderwerpen en er werden vragen gesteld en beantwoord. Ook kregen beiden nog een aantal tips van de bezoekers.

Oppakken, terugkoppelen

Harold: “Een aantal zaken gaan we concreet oppakken en deze worden uiteraard ook teruggekoppeld. We zijn blij dat mensen ook op deze manier de weg naar ons weten te vinden en we steken veel op van de gesprekken”.

Andere koffie-uurtjes

Als u ook een keer wilt komen buurten, dan kan dat. Op woensdag 10 januari zijn beiden van 13.00 tot 14.00 uur present bij de Phicoop in Ospel en op woensdag 31 januari van 17.00 tot 18.00 uur bij de frietwagen aan de Dorpstraat in Leveroy. Vervolgens staan ze op woensdag 21 februari weer op de weekmarkt en zo gaat het dan verder. Nederweert24 was ook bij het koffie-uurtje en maakte deze mooie foto.