CycloMedia maakt foto’s in gemeente Nederweert

Home > Actueel in Nederweert > CycloMedia maakt foto’s in gemeente Nederweert

CycloMedia maakt foto’s in gemeente Nederweert

Van medio juni tot medio augustus maakt het bedrijf CycloMedia weer 360 panoramafoto’s van de openbare ruimte in de gemeente Nederweert.

CycloMedia

Het bedrijf CycloMedia uit Zaltbommel is gespecialiseerd in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving. Met speciaal uitgeruste voertuigen maakt het bedrijf 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg. De gemeente gebruikt deze foto’s o.a. voor de inspectie en het beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij de implementatie van wetgeving, handhaving van openbare orde en veiligheid en voor de ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

Privacy

De opnamen worden onder strikte voorwaarden ter beschikking gesteld. We publiceren ze niet op internet of op een andere manier. Vanwege de nieuwe privacywetgeving worden personen en kentekens onherkenbaar gemaakt, het zogenaamde blurring.

Meer informatie

CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Voor vragen kunt u contact opnemen met Jan van de Boel van het team Samenleving. Meer informatie vindt u op www.cyclomedia.com.