Communicatieonderzoek: wat doen we goed en wat kan beter?

Home > Actueel in Nederweert > Communicatieonderzoek: wat doen we goed en wat kan beter?

Communicatieonderzoek: wat doen we goed en wat kan beter?

Al jaren valt het Weekblad voor Nederweert wekelijks bij u in de bus. En al jaren maakt ook het Gemeente Contact hier deel van uit. De tijden zijn veranderd, maar communicatie met onze inwoners is en blijft belangrijk. Zeker nu, in deze coronaperiode. We informeren u ook via onze website en social mediakanalen. Graag willen we weten wat u van onze communicatiemiddelen vindt. Wat doen we goed? En wat kan beter? U kunt daarom meedoen aan ons communicatieonderzoek.

Willekeurig

Bij 1.800 willekeurig gekozen inwoners is eind juni de enquête in de bus gevallen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het bureau I&O Research. De respondenten kunnen de vragen online of schriftelijk beantwoorden.

Vragen

Een aantal vragen gaat over het Gemeente Contact. We informeren u over projecten, wegwerkzaamheden, bezoekjes aan inwoners en nog veel meer. Maar wellicht mist u onderwerpen. U kunt dit dan aangeven in het onderzoek. Ook willen we bijvoorbeeld weten of u de artikelen duidelijk geschreven vindt en of u nog suggesties hebt. Ook de website komt aan bod. Vindt u snel wat u zoekt? is een van de vragen. Via Facebook en Twitter houden we u eveneens op de hoogte van actuele zaken en gebeurtenissen. Instagram willen we ook vaker in gaan zetten. Welke informatie ontvangt u graag via sociale media?

Invullen via website

Deze en andere vragen stellen we de respondenten in de enquête. Hebt u geen vragenlijst ontvangen, maar wilt u wel meedoen? Dat kan! Ga dan naar de vragenlijst. We hopen dat u even de tijd neemt om de vragen te beantwoorden. Dit kost u ongeveer 10 minuten. De uiterste invuldatum is 19 juli. Uw antwoorden zouden ons enorm helpen onze communicatie nog meer op uw behoeften af te stemmen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!