Burgerpeiling huisvesting arbeidsmigranten

Home > Actueel in Nederweert > Burgerpeiling huisvesting arbeidsmigranten

Burgerpeiling huisvesting arbeidsmigranten

Arbeidsmigranten zijn steeds meer nodig om het werk in Nederland gedaan te krijgen. Dat geldt ook voor onze gemeente. We gaan nieuwe beleidsregels maken voor het huisvesten van arbeidsmigranten. Om een goed beeld te krijgen van alle belangen bevragen we alle betrokkenen. Dat zijn ondernemers, agrariërs, partijen die migranten huisvesten en natuurlijk u als inwoner van Nederweert. Het mooiste zou zijn als we ook van de arbeidsmigranten zelf input krijgen.

Uw mening telt

Laat ons weten wat u vindt en vul de vragenlijst in. Dat kan tot en met zondag 8 december. Wij stellen uw mening zeer op prijs.

Geef hier uw mening

Burgerparticipatie

Nederweert is een gemeente waarin we samen leven en samen doen. De gemeente wil inwoners, ondernemers, organisaties en verenigingen zo veel mogelijk, en zo vroeg mogelijk bij plannen en projecten van de gemeente betrekken. Dat noemen we in gemeentetaal: burgerparticipatie. Dit komt de kwaliteit van het beleid ten goede en kan de tijdsduur van de besluitvorming verkorten.