Burgerpeiling: Hoe denkt u over uw gemeente?

Home > Actueel in Nederweert > Burgerpeiling: Hoe denkt u over uw gemeente?

Burgerpeiling: Hoe denkt u over uw gemeente?

Wat vindt u als inwoner van Nederweert van de leefbaarheid in uw dorp of buurt? En vindt u dat de gemeente u voldoende betrekt bij het gemeentelijk beleid? Hoe ervaart u de dienstverlening in het gemeentehuis en via de website? Biedt de gemeente genoeg ruimte voor initiatieven? Deze en andere vragen komen aan bod in de burgerpeiling die we de komende periode uitvoeren.

Thema’s

Bij 3.000 - willekeurig gekozen - inwoners van de gemeente Nederweert valt volgende week een uitnodiging op de mat voor deelname aan de burgerpeiling van Waarstaatjegemeente.nl. De lijst is verdeeld in vragen over verschillende thema’s zoals Woon- en leefklimaat, Relatie inwoner-gemeente, Gemeentelijke dienstverlening en Zorg en Welzijn.

Vragenlijst via de website

In de uitnodiging staat een persoonlijke link naar een website waar u de vragenlijst digitaal kunt invullen.

Doet u mee?

We hopen dat zoveel mogelijk geselecteerde inwoners de vragen beantwoorden. Aan de hand van de resultaten kunnen we ons beleid en onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw wensen afstemmen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.