Burgemeester opent WhatsApp!

Home > Actueel in Nederweert > Burgemeester opent WhatsApp!

Burgemeester opent WhatsApp!

Met het verzenden van het eerste appje opende burgemeester Evers maandagochtend 3 december WhatsApp als gemeentelijk communicatiekanaal. Hij zegt daarover: “Wilt u ons iets vragen? Dat kan nu ook via WhatsApp! Maar liefst 11 miljoen Nederlanders sturen elk gemiddeld 46 berichten per dag. WhatsApp is in een paar jaar tijd volledig ingeburgerd geraakt als communicatiemiddel. Wij gaan natuurlijk met de tijd mee. Dus bent u benieuwd waar u gratis strooizout kunt ophalen of wilt u weten hoe u een evenement kunt aanmelden? Vraag het ons via WhatsApp!”

Afbeelding WhatsApp

Zo werkt het

Het WhatsApp-nummer van de gemeente Nederweert is 06-28448431. Sla dit telefoonnummer op in uw telefoon. U kunt dan berichten via WhatsApp aan ons sturen. Het is niet mogelijk naar het WhatsApp-nummer te bellen of een sms te sturen.
We beantwoorden WhatsAppjes op maandag t/m donderdag tussen 08.30 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 08.30 en 12.00 uur. We proberen zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 4 uur uw bericht te beantwoorden. Hebben we meer tijd nodig, dan laten we u dat weten.

Uw privacy

Social media en online middelen lenen zich prima voor verschillende soorten vragen. Maar privacygevoelige informatie delen we niet via deze kanalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonsgegevens of een burgerservicenummer. Daarom beantwoorden we via WhatsApp en Facebook geen vragen waar privacygevoelige informatie voor nodig is. In dat geval vragen we u om op een andere manier contact met ons op te nemen.

Afbeelding Burgemeester opent WhatsApp!

Geen vertrouwelijke gegevens

Deelt u zelf ook geen vertrouwelijke gegevens zoals uw burgerservicenummer via WhatsApp of Facebook. We verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft gegeven en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG). De gesprekken bewaren we één jaar.