BsGW verstuurt gecombineerde belastingaanslag 2019

Home > Actueel in Nederweert > BsGW verstuurt gecombineerde belastingaanslag 2019

BsGW verstuurt gecombineerde belastingaanslag 2019

BsGW verstuurt het gecombineerde aanslagbiljet voor de gemeentelijke belastingen, de waterschapsbelastingen en de WOZ-beschikking vanaf eind januari verspreid over meerdere dagen. Dit onder andere om klantreacties beter te kunnen verwerken. De aanslagbiljetten worden uiterlijk 28 februari bezorgd.                                                                                                                  

Vervaldata voor dagtekening januari

Als u de aanslag in januari heeft ontvangen, dan wijzigen automatisch ook de vervaldata en daarmee de betaaltermijnen. Voor inwoners die automatische incasso hebben, worden de bedragen in 10 termijnen van februari tot en met november geïnd. Kiest u niet voor automatische incasso, dan zijn de vervaldata 28 februari en 31 maart.                                                              

Vervaldata voor dagtekening februari

Voor de aanslagen met dagtekening februari verandert er niets. De vervaldata blijven hetzelfde als altijd, namelijk 31 maart en 30 april. Bij automatische incasso worden de bedragen in 10 termijnen van maart tot en met december geïnd.

BsGW

BsGW Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen verzorgt het heffen en het innen van de belastingen namens het Waterschap Limburg en 28 gemeenten, waaronder ook onze gemeente. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met BsGW. U kunt daarvoor terecht op de website www.bsgw.nl. Met DigiD logt u in op uw persoonlijke pagina. Uiteraard is het ook mogelijk om te bellen, tel. 088-8420420. Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand als u belt. Dit kan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Wilt u schriftelijk reageren? Stuur uw reactie dan naar BsGW, Postbus 1271, 6040 KG Roermond.