Home > Actueel in Nederweert > Afleggen ondersteuningsverklaring voor Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen

Van maandag 21 januari t/m 4 februari kunt u als inwoner een ondersteuningsverklaring afleggen in het gemeentehuis voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen 2019.

Afleggen ondersteuningsverklaring

In het kader van herstel van eventuele verzuimen, bieden we die gelegenheid ook op:

• Vrijdag 8 februari van 09.00 tot 15.00 uur
  • Woensdag 6 maart van 09.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag 7 maart van 09.00 tot 17.00 uur

U kunt hiervoor een afspraak maken via tel. (0495) 677111.

Zelf naar politieke partij sturen

De ondersteuningsverklaringen zijn te verkrijgen bij de (politieke) partijen voor de Provinciale Staten- of Waterschapsverkiezingen. Op de ondersteuningsverklaring moet de definitieve kandidatenlijst van de partij vermeld staan. U krijgt de ondersteuningsverklaring, nadat u uw handtekening hebt gezet in het gemeentehuis, meteen weer terug en u stuurt deze zelf naar de (politieke) partij die u ondersteunt. Vergeet niet uw geldige legitimatiebewijs mee te nemen.