Aanmelden voor Vrijwilligersdag!

Home > Actueel in Nederweert > Aanmelden voor Vrijwilligersdag!

Aanmelden voor Vrijwilligersdag!

Op zaterdag 25 mei is het zover! Dan zetten we alle vrijwilligers in onze gemeente in het zonnetje tijdens de Vrijwilligersdag. Dus doet u vrijwilligerswerk in Nederweert? Meldt u zich dan snel aan. De werkgroep heeft een gezellig programma voor jong en oud samengesteld rond het thema Back to School. Het Citaverde College in Nederweert zet voor alle vrijwilligers de deuren open vanaf 16.30 uur!

Veel waardering

Vrijwilligerswerk is ontzettend belangrijk. In onze gemeente zet jong en oud zich vrijwillig in voor de buurt, verenigingen, zorginstellingen, scholen en ga zo maar door. “Deze vrijwilligers zijn onmisbaar voor de leefbaarheid van de kernen. We kunnen ze niet genoeg bedanken en waarderen”, aldus wethouder Henk Cuijpers.

Back to School

Deze dank-je-wel-dag met als thema Back to School wordt verzorgd door de werkgroep Vrijwilligersdag Nederweert, bestaande uit Lies van de Kruijs, Tjeu Stultiens, Sandra Stals, Gerard Hoeben, Anita Deckers, Mart Nijnens, Johann Freij, Iris van de Ven en Karin van Diesen.

Afbeelding: Ook Kindervakantiewerk heeft elk jaar een mooi programma dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Foto: Nederweert24
Ook Kindervakantiewerk heeft elk jaar een mooi programma dankzij de inzet
van vele vrijwilligers. Foto: Nederweert24

Gevarieerd programma

Zij hopen samen met alle vrijwilligers een smakelijke en vooral ook heel gezellige avond te hebben. U wordt getrakteerd op een gevarieerd programma en er staat een heerlijk buffet klaar. Ook burgemeester Evers en wethouder Henk Cuijpers zijn aanwezig om hun waardering uit te spreken.

Aanmelden

Iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Nederweert is welkom! Aanmelden kan op twee manieren. Na aanmelding ontvangt u direct het toegangsbewijs!

1. U vult zelf het formulier digitaal in op de website: Aanmelden vrijwilligersdag
  2. U laat het formulier digitaal invullen door vrijwilligers bij Ontmoetingscentrum De Gunnerij, Lambertushof 2 in Nederweert (maandag t/m vrijdag open van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur)

Wacht niet te lang

Het programma begint om 17.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur) en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Deelname is gratis. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol=vol. Er is plek voor 250 personen!

Vragen?

We hopen dat alles duidelijk is. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Karin van Diesen via info@nederweert.nl of telefonisch via 0495-677111.

Een mooie dag

Het gemeentebestuur en de werkgroep Vrijwilligersdag wensen u alvast een hele mooie dag toe!