Op donderdag 30 juni staat er eenmalig geen Buurtkeet in Nederweert-Eind. De keet wordt hier sinds oktober vorig jaar tweewekelijks geplaatst. U kunt er terecht voor het bespreken van leuke initiatieven om de leefbaarheid te verbeteren. Leefbaarheidsregisseur Iris van de Ven gaat graag met u in gesprek.  

Ideeën ophalen

De gemeente vindt het belangrijk om zichtbaar te zijn voor u en te weten wat er leeft en speelt in de dorpskern. Door in de buurtkeet samen het gesprek aan te gaan, leren we de inwoners beter kennen, halen we ideeën en initiatieven op die goed zijn voor de leefbaarheid van de omgeving en kunnen we eventuele vragen direct beantwoorden. 

Buurtgericht werken

De keet zal ook ingezet worden bij events, activiteiten en andere speciale gelegenheden. Na verloop van tijd bekijken we of we hem ook op andere locaties kunnen gebruiken. Op nederweert.nl/indebuurt vindt u meer informatie.

In Nederweert-Eind en Leveroy

In Nederweert-Eind kunt u in de even weken op donderdag van 15.00 tot 16.00 uur terecht in de buurtkeet op het kerkplein. Ook in Leveroy is er een buurtkeet op het kerkplein: elke woensdag van 13.00 tot 16.00 uur.

We hopen u snel te ontmoeten!