Na vier succesvolle edities in Noord-Limburg is op zondag 1 oktober de eerste editie van de Dag van de Maakindustrie(externe link) in Midden-Limburg. De organisatie is in handen van de Dag van de Maakindustrie en Keyport. Bedrijven kunnen zich aanmelden. De eerste twintig inschrijvers ontvangen een aantrekkelijke korting van € 425,-. 

Wat kan de bezoeker verwachten?

Tijdens de Dag van de Maakindustrie zetten productiebedrijven in de regio Midden-Limburg de deuren open en geven ze een kijkje achter de schermen. Daarmee wil de organisatie onder meer jongeren enthousiasmeren voor techniek en technische beroepsopleidingen. “Het is daarnaast een manier om werkzoekenden kennis te laten maken met interessante bedrijven om voor te werken”, aldus gemeentelijk bedrijfscontactfunctionaris Ruud Joris.

Laten zien wat je in huis hebt

De dag is zeker ook interessant voor mensen die interesse hebben in een carrière in de maakindustrie. Want er zijn veel vacatures en goede mogelijkheden om door te groeien. Voor iedere andere nieuwsgierige inwoner van binnen en buiten de regio kunnen bedrijven laten zien wat ze maken en hoe iets gemaakt wordt. Een bezoek aan de opengestelde bedrijven is gratis tijdens de Dag van de Maakindustrie.

Wil je ook meedoen als bedrijf?

Bedrijven die hun deuren willen openen om mensen enthousiast te maken, kunnen contact opnemen met projectleider Boy Haenen via e-mail: info@dagvandemaakindustrie.nl of via tel. 06-8116 5880. Meer informatie is ook te vinden op dagvandemaakindustrie.nl. Bekijk de projecten en/of neem contact op met één van de Keyport Business Developers. Nog niet ingeschreven voor de Keynote-nieuwsbrief? Schrijf je hier in(externe link)!