logo erkend experiment

Tot eind april konden organisaties en inwoners van de gemeenten Cranendonck, Nederweert en Weert hun initiatieven indienen voor de laatste ronde van Samen aan de Slag. Vijf nieuwe initiatieven hebben het predicaat ‘Erkend experiment’ gekregen. Met de 7 initiatieven die eerder al het predicaat ontvingen, komt het totaal hiermee op 12 initiatieven die met financiële ondersteuning vanuit de experimenteerregeling helpen onze ambitie waar te maken: ‘Iedereen telt mee, doet mee en draagt bij naar eigen kracht’.

Vijf nieuwe erkende initiatieven

De initiatieven die in deze laatste ronde samen met ons aan de slag gaan, zijn:

  • Groene speel- en ontmoetingsplekken Hart van Keent - Keent Onderneemt
  • Keent-Moesel Centraal - Wonen Limburg (penvoerder) Land van Horne, de Zorggroep, MetGGZ, Vincent van Gogh, Wonen Limburg, gemeente Weert, Punt Welzijn
  • Samen bewegen Oud en Jong, Let’s Play PingPong! - Buurtbewoners Toren
  • Kunstkr8 - Kr8tig en Rick Weert
  • Samen voor ontmoeting in onze wijk in ontwikkeling! - Groot Keent Overleg

Certificaatuitreikingen

De eerste initiatieven hebben inmiddels uit handen van de drie wethouders een certificaat ontvangen. De overige initiatieven volgen op korte termijn. Foto’s van de certificaatuitreikingen kunt u bekijken op de website van Samen aan de Slag.

Wethouder overhandigt het certificaat aan één van de initiatiefnemers

Initiatieven in beeld

Net als de vorige 7 initiatieven, zullen ook de 5 nieuwkomers zich presenteren in een kort filmpje. Deze filmpjes verschijnen in december op de website. 

Meer informatie

Nog niet bekend met ‘Samen aan de Slag’ of op zoek naar meer informatie? Lees verder op www.samenaandeslag.net.