Een leuk initiatief bespreken voor het verbeteren van de leefbaarheid in uw omgeving, wordt binnenkort nóg gemakkelijker. De leefbaarheidsregisseurs komen hiervoor naar u toe met ‘De Buurtkeet’. Eerder dit jaar hebben inwoners van Leveroy hier al kennis mee gemaakt. Vanaf donderdag 21 oktober zal de buurtkeet ook in Eind een plek krijgen. Leefbaarheidsregisseur Marianne Greenall en aandachtsfunctionaris Joey van Beers staan voorlopig in de even weken op donderdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur op het kerkplein in Nederweert-Eind. U bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie uw ideeën te delen.

Waarom de buurtkeet?

De gemeente vindt het belangrijk om zichtbaar te zijn voor u en weet wat er leeft en speelt in de dorpskern. Door in de buurtkeet samen het gesprek aan te gaan, leren we de inwoners beter kennen, halen we ideeën en initiatieven op die goed zijn voor de leefbaarheid van de omgeving en kunnen we eventuele vragen direct beantwoorden. Onze aandachtsfunctionaris is regelmatig in de buurtkeet aanwezig voor uw praktische hulp- en ondersteuningsvragen.  

Over de buurtkeet

De buurtkeet is een mobiel kantoor dat bedoeld is om nog meer buurtgericht te werken en in contact te komen met inwoners. Hij is door twee vrijwilligers opgeknapt en ingericht, compleet met stoelen, tafel, stroom en verwarming. 

De keet zal ook ingezet worden bij events, activiteiten en andere speciale gelegenheden. Na verloop van tijd bekijken we of we hem ook op andere locaties kunnen inzetten. Kijk hier voor exacte tijden en locaties.

Samenwerking

Het inzetten van de buurtkeet wordt mogelijk gemaakt door samenwerking met diverse partijen. Zoals genoemd hebben 2 vrijwilligers de keet omgetoverd tot een mooie en praktische buurtkeet. Woonik biedt stallingsruimte voor de buurtkeet en Kansrijk in de Wijk verplaatst hem op verzoek.

Ook in Leveroy

Op elke woensdag van 13.00 tot 16.00 uur kunnen inwoners van Leveroy ook terecht in de buurtkeet, op het kerkpleintje in Leveroy. Daar staat Leefbaarheidsregisseur Harold van der Haar bewoners graag te woord.

Leefbaarheidsregisseur Harold van der Haar ontvangt inwoner van Leveroy in buurtkeet
Leefbaarheidsregisseur Harold van der Haar ontvangt inwoner van Leveroy in buurtkeet

We hopen u snel te ontmoeten!