Prikkelarme kermis in Nederweert

Home > Evenementenkalender > Prikkelarme kermis in Nederweert

Prikkelarme kermis in Nederweert

Alweer voor de vijfde keer kunnen we dankzij de kermisexploitanten een prikkelarme kermis organiseren. Op deze manier wordt kermis Nederweert ook een leuk evenement voor mensen die minder prikkels kunnen verdragen. Kinderen en volwassenen die moeite hebben met felle lichten en harde geluiden zijn op dinsdag 27 augustus van 13.00 tot 16.00 uur van harte welkom om (tegen betaling) van de attracties te komen genieten. In deze uurtjes draaien de attracties langzamer, wordt het geluid gedempt en het licht gedoofd. Wethouder Cuijpers opent de prikkelarme kermis om 13.00 uur op het Raadhuisplein.

Feestelijk tintje

In dit lustrumjaar geven we de prikkelarme kermis graag een extra feestelijk tintje. Om ook de inwoners te laten meegenieten die niet naar de kermis kunnen komen, brengen we de kermis naar hen. We zullen Zorgcentrum Sint Joseph en de zorgboerderijen verrassen.

VIP-gasten

Ook dit jaar hebben we weer VIP-gasten uitgenodigd. Bezoekers van PSW, De Zonnebloem, Zorgcentrum Sint Joseph en Zorgverlening PGZ maken samen met hun begeleiders en wethouder Cuijpers een ronde over de kermis, waarna ze gratis in de attracties mogen. Rond 16.00 uur eindigen we op het horecaplein waar de VIP-gasten getrakteerd worden door de horecaondernemers. rond de klok van 16.00 uur eindigen we op het horecaplein. Hier worden de VIP's getrakeerd door onze horecaondernemers.

Afbeelding Prikkelarme kermis Nederweert
Foto: Nederweert24

Samen maken we er weer een gezellige middag van!

Startdatum van het evenement 27-08-2019
Starttijd: 13:00
Einddatum van het evenement 27-08-2019