Meedoen aan De Gezelligste Straat van Nederweert?

Home > Evenementenkalender > Meedoen aan De Gezelligste Straat van Nederweert?

Meedoen aan De Gezelligste Straat van Nederweert?

Tijdens Burendag op 28 september 2019, wordt voor de tweede keer de gezelligste straat van Nederweert gekozen. Vorig jaar was de Zandstraat in Ospeldijk de winnaar. Alle straten in onze gemeente mogen een gooi doen naar deze prestigieuze titel. Leefbaarheidsregisseur Harold van der Haar: “De winnaar krijgt een wisseltrofee en mag zich één jaar lang de gezelligste straat van Nederweert noemen”.

Wethouder Cuijpers gaat samen met de leefbaarheidsregisseurs op stap langs alle aangemelde straten en kijken wat er allemaal is gedaan om het (deel van de) straat leuker, gezelliger en leefbaarder te maken. Hij kiest ook de winnaar uit. Bewoners kunnen bijvoorbeeld kiezen voor het versieren van de straat, het aanbrengen van feestverlichting en/of het aanpassen van de tuintjes. De mensen mogen het helemaal zelf invullen.

Winterpakket winnen

De winnende straat ontvangt een mooi winterpakket, met onder andere een kerstboom, lampjes, glühwein, oliebollenmix en andere versnaperingen. Daarmee kan de buurt in de decemberperiode nog een keer gezellig worden gemaakt.

Aanmelden

Meedoen aan de ‘gezelligste straat van Nederweert? Aanmelden kan tot 1 september. Stuur daarvoor een mail naar Harold van der Haar, via h.vanderhaar@nederweert.nl. Vermeld in het bericht uiteraard om welke straat het gaat en geef een korte omschrijving van het plan.

Startdatum van het evenement 17-07-2019
Einddatum van het evenement 28-09-2019